Mijn Achtergrond

Ik ben opgegroeid op een boerderij in Nijkerk in een gezin van vijf. daar heb ik gewoond tot mijn achttiende jaar. zo heb ik  altijd al een connectie en passie gehad voor de landbouw. die passie is alleen maar sterker geworden door de jaren van studie en werk heen. ik ben altijd bezig geweest met vraagstukken in de landbouw zoals duurzaamheid, innovatie en biologisch produceren, die vraagstukken probeer ik steeds toe te passen in mijn eigen bedrijf en op mijn missies

november 2017 - heden: voorzitter het Biohuis

Het biohuis is een vereniging van, voor en door biologische boeren en boerinnen, en speelt een centrale rol in de belangenbehartiging van de biologische primaire sector. Ruim 800 biologische boeren en 15 verenigingen vormen het hart van het biohuis.

Januari 2014 – heden: Bestuurslid Cooperative SanBoeCo (voorheen de Beebox)

Willem&Drees is een coöperatie die biologische versproducten direct van de boer bij jou thuis brengt. Sluit aan en geniet ook van eten van een gezonde keten.

Willem&Drees, gaat voor niets minder dan:

  • 100% biologisch
  • de kortste route
  • een eerlijke prijs

December 2005 – heden: Owner en Social Enterpreneur Boerderij ‘t Paradijs

Boerderij ’t Paradijs is een prachtige biologische zorgboerderij in de omgeving van Barneveld. Het is een gemengd bedrijf met brandrode runderen, (leg)kippen, varkens, paarden, geiten en meer.